مقالات

انتخاب چغندر مناسب

انتخاب چغندر مناسب

چغندرهایی را انتخاب کنید که کوچک و سفت هستند و رنگ قرمز تیره دارند. چغندر بزرگتر به معنی این است که یک مرکز سخت و چوبی دارند. آن ها همچنین باید دارای پوست بدون لک و برگ های روشن باشند (بدون هیچ نشانه ای از پژمردگی و همچنین می توانند مرطوب باشند). به دنبال ریشه های سفت و محکم بروید. این بدان معنی است که چغندرها تازه هستند زیرا به تازگی کنده شده اند. از چغندر با فلس یا لکه اجتناب کنید. اگر چغندر بزرگ است و ریشه مو دارد، آن را کنار بگذارید. موها نشانه زبری و سن هستند.

به محض اینکه به خانه رسیدید، برگ ها را به اندازه 2 اینچ از ریشه کوتاه کنید. در غیر این صورت، برگ ها رطوبت را از ریشه می گیرند. همچنین دم را کوتاه نکنید. برگ ها را به طور جداگانه در یک کیسه پلاستیکی نگهداری کنید و ظرف دو روز از آن ها استفاده کنید.

شما می توانید چغندر را در یخچال در یک کیسه پلاستیکی در بسته نگهداری کنید. انجام این کار می تواند آنها را حداقل 7 تا 10 روز در یخچال تازه نگه دارد. چغندر پخته یا کنسرو شده را نیز می توان تا یک هفته در یخچال نگهداری کرد.

 

در بخش مقالات مطالب بیشتری در مورد این مبحث مطالعه فرمایید.

تهیه و ترجمه: تیم تولید محتوای مای فندق

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *