آموزش, مقالات

آب چغندر بهتر است یا چغندر پخته؟

آب چغندر

بتالین ها و سایر مواد مغذی معمولاً در فرآیند پخت از بین می روند. در این زمینه آبمیوه گیری بهتر است. اما چغندر پخته شده معمولاً حاوی فیبر بیشتری نسبت به آب چغندر است زیرا بیشتر فیبر در فرآیند آب‌گیری فیلتر می‌شود. بهترین راه برای انجام این کار، خوردن آب چغندر با تفاله آن است.

تهیه و ترجمه: تیم تولید محتوای مای فندق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *