آموزش

چغندر چیست؟

چغندر چیست

چغندر چیست؟

چغندرها سبزیجاتی هستند که در زیر زمین رشد می کنند. چغندر یک سبزی ریشه ای غنی از مواد مغذی ضروری است. چغندر قسمت ریشه گیاه چغندر است. چغندر از گونه های متعددی از جنس بتا ولگاریس (Beta vulgaris نام یک گونه از تیره تاج‌خروسیان) است که همه آن ها بیشتر به دلیل ریشه های خوراکی و برگ هایشان رشد می کنند. چغندر علاوه بر مصرف خوراکی، به عنوان گیاه دارویی و رنگدانه خوراکی نیز استفاده می شود.
درست از قرون وسطی، چغندر نه تنها به عنوان غذا، بلکه به عنوان درمان بسیاری از بیماری ها نیز مورد استفاده قرار می گرفت. این ریشه در بین مردم به نام چغندر شناخته می شود و در هندی چوکاندار، در اسپانیایی Remolachas و در چینی Hong cai tou نامیده می شود. چغندر برای مدت طولانی به عنوان درمان کم خونی در خانواده های هندی مورد استفاده قرار گرفته است.
چغندر به شلغم خونی نیز معروف است که می تواند علائم پیری را به تاخیر بیندازد و پوست شما را تقویت کند. فواید سلامتی چغندر به طور گسترده ای مورد تحقیق قرار گرفته است. آن ها ممکن است سطح فشار خون را کاهش دهند، انرژی را افزایش دهند و التهاب را کاهش دهند. محتوای کم سدیم و چربی آن ها و محتوای فولات بالا ممکن است از به زیستی ذهنی و عاطفی حمایت کند. ویتامین K (مفید برای لخته شدن خون) و کلسیم (مفید برای استخوان ها و دندان های قوی) نیز در چغندر وجود دارد. آن ها سرشار از فیبر غذایی هستند و ممکن است باعث کاهش وزن شوند.
بتانین و ولگاگزانتین از ترکیبات گیاهی اصلی در چغندر هستند. بتانین رایج ترین رنگدانه در چغندر است که مسئول رنگ قرمز قوی آن است. اعتقاد بر این است که فواید سلامتی مختلفی دارد. ولگاگزانتین. رنگدانه زرد یا نارنجی موجود در چغندر و چغندر زرد است.
در بخش مقالات مطالب بیشتری در مورد این مبحث مطالعه فرمایید.
تهیه و ترجمه: تیم تولید محتوای مای فندق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *