آموزش

انواع مختلف چغندر کدامند؟

انواع مختلف چغندر

انواع مختلف چغندر کدامند؟

چغندر در چند نوع مختلف وجود دارد.
  • Chioggia، که یک نوع ایتالیایی با گوشت قرمز و سفید راه راه مشخص است.
  • Formanova که یک چغندر استوانه ای است که طول آن تا 8 اینچ می رسد.
  • طلایی که به رنگ هویج است اما همچنان طعم چغندر دارد. سبزی سبزیجات چغندر به خصوص خوشمزه است.
  • قرمز تیره دیترویت، که یک رقم محبوب است که قطر آن 2.5 تا 3 اینچ است. این گیاه را می توان در انواع خاک و شرایط دمایی مختلف کشت کرد.
  • برگ سبز لوتز، که گونه ای غیر معمول است که تا چهار برابر چغندر معمولی رشد می کند.
چغندر معمولا قرمز است. این را می توان تا حد زیادی به betalain نسبت داد، رنگدانه ای که چغندر حاوی آن است.
  • نوع دیگری از چغندر که وجود دارد، چغندر سفید است. اینها به همان روشی پخته می شوند که عمو زاده های قرمزشان، اما بدون مشکل رنگ (که ممکن است گاهی لباس شما را لکه دار کند).
  • گونه دیگر چغندر طلایی است که ریشه آن نارنجی کم رنگ است. رنگ گوشت مشابه و سفت است و سالم و شیرین است. چغندر طلایی کالری کمی دارد و بسیار غنی از فیبر است. آن ها همچنین منابع عالی پتاسیم و کلسیم هستند.
  • چغندر قند یکی دیگر از محصولات ریشه ای است که در آب و هوای معتدل شکوفا می شود و فصل رشد آن معمولاً پنج ماه است.

 

در بخش مقالات مطالب بیشتری در مورد این مبحث مطالعه فرمایید.
تهیه و ترجمه: تیم تولید محتوای مای فندق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *